Sétáló Mesék fotópályázat

A Metamorphoses Meseterápiás Egyesület fotópályázatot hirdet Sétáló Mesék címmel!

Keresd meg a kedvenc mesekönyved és vidd el sétálni! Fotózd le a legszebb helyeiden a városban, a reggeli kávéd mellett a teraszon, a parkban sétálva és az őszi erdőben túrázva, a szomszéd néni tornácán vagy éppen az adventi és karácsonyi fények tengerében!

✔A képeket szakértő zsűri bírálja el, a következő kategóriákban:
Kedvenc mesekönyvemmel a természetben.
Kedvenc mesekönyvem városi sétája.
Kedvenc mesekönyvem adventi kalandja.
Kedvenc mesekönyvem a karácsonyfa alatt.

✔ Nyeremények:

Dedikált példányok az egyesület legújabb, Mesék a csodakertről című kiadványából:

http://kiadok.lira.hu/kiado/magveto/index.php…

✔Fődíj:

Mesés üdülés! 2 éjszakára szóló ajándékutalvány a noszvaji Kékablak Vendégházba, 4 fő részére, Meseút és Barlanglakás belépővel! információk:

https://www.facebook.com/K%C3%A9kablak-Vend%C3%A9gh%C3%A1z-Noszvaj-208392445840659/

✔A pályázni lehet életkori vagy földrajzi megkötés nélkül, határon innen vagy túlról is.
✔ A nyerteseket emailben értesítjük és a legszebb képek felkerülnek a Metamorphoses Meseterápiás Egyesület Web illetve facebook oldalára.
✔A képek készülhetnek bármilyen fényképezésre alkalmas eszközzel, de jpg formátumú kép legyen és egy kép mérete minimum 1 mb ! Technikai megkötés nincs, bármilyen módosítás, vagy vágás megengedett.
✔Egy pályázó maximum 20 képet küldhet be, amelyek lehetnek egyedi fotók, vagy legfeljebb 6 képből álló sorozatok. Az alkotások legyenek eredeti tartalmak.
✔Beküldés: A pályázó által beadott összes fotó egyazon email mellékleteként szerepeljen. Az emailben szerepeljen a pályázó neve, életkora, címe, telefonszáma és néhány soros írás a beküldött kép vagy a képen szereplő mesekönyv történetéről.
Kíváncsiak vagyunk, hogy miért fontos neked ez a könyv!
✔A fényképek elküldésével a pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója azokat korlátlanul felhasználhassa elektronikus felületein vagy nyomtatott kiadványaiban. A pályázó a nevezéssel elfogadja a pályázat feltételeit, hozzájárul beküldött szövege és adatai jelen pályázat céljainak megfelelő felhasználásához.
✔A pályázatot lebonyolító MeME ügyvivő bizottság tagjai és rokonai jelen pályázatban nem vehetnek részt!

Beküldési határidő 2019. december 31. éjfél.
Cím: metamorphoseshu@gmail.com