Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Metaműhely 2019.09.09. TAGOKNAK

2019.09.09. @ 10:00 - 15:00 CEST

A Metamorphoses Meseterápiás Egyesület újraindítja szakmai módszertani műhelyét, a Metaműhelyt.

Bízom benne, hogy az újraindulás üzenet és példaértékű lesz a későbbi Metaműhelyek számára is.

Rendkívül fontos, hogy mi ez az üzenet? Az első ilyen megújuló Metaműhelyt ezért tartalmában, szerkezetében előremutatónak és mintának szeretném  megszervezni. Ez arra az alapvetésre épül, hogy a tapasztalatszerzést,  egymás munkájának, személyiségének megismerését helyezzük előtérbe. Mindezeken keresztül az inspiráló, sokszínű lehetőségekkel találkozva saját munkáját is gazdagítani tudja minden résztvevő, ezeken keresztül maga a módszer is egyre inkább kiteljesedhet. Erre a legalkalmasabb, ha meseterapeuták mutatkoznak be.  Egerben nagyon szép lehetőség van erre. 

Három egri, illetve Eger környéki meseterapeuta – egy közismert; egy régen gyakorló, ám szinte ismeretlen; és egy kezdő – egymástól nagyon eltérő, de mindenképpen figyelemre méltó munkáját ismerhetnénk meg.

Egyúttal javaslom, hogy alakuljanak területi alapon – is – szerveződő Metaműhelyek, amelyek könnyítenék a kapcsolattartást, s újabb élő közösségek alakulnának. Az ilyen jellegű műhelyek az élet legkülönbözőbb területén munkálkodó terapeuták számára biztosíthatnának aktív kapcsolatot.

A jelentkezők létszáma maximum 15 fő. Nagyobb létszámú jelentkező esetén a programot a jelzett időpontban megismételjük.

Noszvaj, 2019.07.21.

Luzsi Margó

Részletek

Dátum:
2019.09.09.
Időpont:
10:00 - 15:00 CEST

Szervező

Metamorphoses Meseterápiás Egyesület
E-mail:
metamorphoseshu@gmail.com
Honlap:
https://metamorphoses.hu

Helyszín

Bródy Sándor Könyvtár Gyermekkönyvtára
Bartók tér 6
Eger, 3300 Hungary
+ Google Térkép